دانستنی های تجارت ایران

هر آن چه که درباره شرکت های فعال در حوزه تجارت باید یدانید.

دانستنی های تجارت ایران

هر آن چه که درباره شرکت های فعال در حوزه تجارت باید یدانید.

  • ۰
  • ۰

قبل از این که نکات قبل و بعد جراحی بینی را بدانیم لازم است درباره خود جراحی بینی و انواع آن آگاهی داشته باشیم. جراحی بینی به طور عام هرگونه جراحی ای است که روی بینی انجام شود. به اهداف مختلفی ممکن است نیاز باشد روی بینی جراحی صورت گیرد. مثلا ضربه خوردگی بینی یا انحراف مادرزادی بینی از مواردی است که برای بهبود نیاز به جراحی دارد.

جراحی اصلاحی بینی

همانطور که گفته شد اصلاح نواقص فرم بینی و درمان آسیب دیدگی بینی و هر گونه موردی که باعث مختل شدن تنفس فرد بشود در جراحی اصلاحی صورت می گیرد. معمولا می توان در کنار این جراحی عمل زیبایی را نیز انجام داد مگر اینکه آسیب وارده به بینی بسیار شدید باشد و بینی توان تحمل تغییرات زیبایی را نداشته باشد.

عمل زیبایی بینی یا رینوپلاستی

جراحی بینی به هدف زیبایی همان Rhinoplasty نام دارد که برای زیباتر شدن بینی انجام می شود. در این جراحی برای زیبا شدن بینی معمولا از عرض پره های بینی کاسته می شود، نوک بینی کوچکتر می شود و در برخی موارد اندکی سر بینی رو به بالا متمایل شده و پل بینی قوس داده می شود.

انواع جراحی بینی

انواع جراحی بینی بر اساس فرم بینی و تکنیک مورد استفاده

بینی های افراد مختلف با یکدیگر یک شکل نیستند. انواع مختلفی از فرم بینی وجود دارد و برای جراحی هر کدام از این فرم های بینی نیز از تکنیک های مختلفی استفاده می شود. به طور کلی اگر بخواهیم انواع مختلف فرم های بینی را تقسیم بندی کنیم، می توان دو دسته را در نظر گرفت. بینی گوشتی و بینی استخوانی. هر کدام از این دو دسته ویژگی های متفاوتی در فرم و بافت بینی دارند.

ویژگی بینی های گوشتی

بینی گوشتی شایع ترین فرم بینی است و البته خود انواع مختلفی نیز دارد. به طور کلی می توان چند ویژگی مشترک را برای بینی های گوشتی در نظر گرفت.

•           پوست ضخیم و چرب

•           بافت غضروفی نرم

ویژگی های دیگری مانند بزرگی نوک بینی و پره های بینی نیز وجود دارد که در همه ی بینی های گوشتی مشترک نیست و دو ویژگی ذکر شده در بالا در تمامی بینی های گوشتی کمابیش مشترک است.

 

ویژگی بینی های استخوانی

بینی های استخوانی بر خلاف بینی گوشتی پوست نازکی دارند. غدد چربی فعال در زیر پوست این بینی ها بسیار کم است و بنابراین پوست بینی معمولا چرب نیست. بافت غضروفی و استخوانی این بینی ها بسیار محکم است و در برخی موارد قوز بینی در آن ها دیده می شود.

روش جراحی بینی گوشتی

جراحی بینی گوشتی

بینی گوشتی به نسبت بینی استخوانی کیس پیچیده تر و دشوارتری برای جراحان زیبایی بینی است. علت آن هم تراکم بیشتر بافت چربی و ضخامت پوست است. زیرا پوست و غدد چربی دو عضو حساس بینی هستند که به سلول های عصبی مرتبط هستند. علاوه بر آن کوچک کردن نوک یا پره های بینی به نسبت صاف کردن قوز بینی عمل دشوارتری است. در جراحی بینی گوشتی معمولا باید این موارد انجام شود در حالی که جراحی بینی استخوانی صرفا برطرف کردن قوز بینی است. بنابراین می توان گفت جراحی بینی گوشتی در مجموع کار دشوارتری است و به تجربه بیش تری نیاز دارد.

انواع تکنیک های جراحی بینی

جراحی بینی بر اساس تکنیک مورد استفاده نیز به دو دسته تقسیم می شود. دسته بندی تکنیک های جراحی بینی بر اساس میزان دسترسی جراح به لایه زیر پوست بینی و باز کردن یا نکردن پوست بینی است. در جراحی بینی یا پوست بینی باز شده و بالا زده می شود یا این کار انجام نمی شود و تنها با چند برش محدود نقاط کوچکی از پوست بینی بالا زده می شود. به تکنیک اول، تکنیک باز گفته شده و تکنیک دوم تکنیک بسته نام دارد. در تکنیک جراحی باز، جراح دسترسی بیشتر و آزادانه تری به بافت بینی دارد و تغییراتی که می تواند روی بینی ایجاد کند بیشتر است. در جراحی بینی گوشتی معمولا از تکنیک اول یعنی باز استفاده می شود زیرا برای اعمال تغییرات لازم برای جراحی بینی گوشتی به این سطح از دسترسی نیاز است.

منبع: https://www.academia.edu/44372471/%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA_%D8%B6%D8%B1%D9%88%D8%B1%DB%8C_%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87_%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C_%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی